Welkom!

Wat begon met een leuke activiteit op een jaarlijks Voskes-familieweekend in 2006, is uitgegroeid tot een heus project.   Enkele traditionele volksspelen zorgden toen voor een namiddag vol amusement voor zowel jong als oud.  De enthousiaste reacties van de ganse familie brachten ons op het idee om zelf volksspelen te verzamelen, wat enkele maanden later resulteerde in de opstart van Spelverhuur Dekeyser. 

De zoektocht begon bij onze noorderburen waar oude caféspelen op dat moment nog populairder waren dan bij ons, denk maar aan het kazenspel, de sjoelbak en het klompenspel.  Net over de Franse grens konden we onze verzameling uitbreiden met enkele streekgebonden klassiekers zoals de ‘billard nicolas’ en de ‘billard aerobille’.  Al snel kwam de vraag om voor familiefeesten ook een springkasteel te kunnen huren in combinatie met onze volksspelen, waar we op inspeelden door vier middelgrote springkastelen aan ons gamma toe te voegen. 

Na 15 jaar hebben we de verhuur van springkastelen stopgezet om ons ten volle te kunnen toeleggen op de volksspelen.  Afgelopen jaren hebben we ons aanbod verder aangevuld met toffe kinderspelen, minigolfbanen met leuke hindernissen en een avontuurlijk teambuildingpakket.  Met dit ruim assortiment, zowel voor indoor- als outdooractiviteiten, bieden we spelplezier voor elk moment!

Naast onze volksspelenverhuur gaan we als liefhebbers van snuisterijen graag eens rondneuzen op antiek- en brocantemarkten.  Zo hebben we op de brocantemarkt van Temploux ooit eens een oud knikkerspel gekocht.  Te mooi om te verhuren, dachten we, en na één spel volgden er meer...en nog veel meer... 
Geniet hieronder van onze curiositeitenverzameling.

Erik, Nancy en Emma

Voor elk moment

Voor elk moment

  • Heb je een verjaardagsfeest, communie- of lentefeest gepland?   Spelverhuur Dekeyser biedt alles wat je nodig hebt om je kinderfeest op een creatieve manier in te vullen. Ook voor je babyborrel, bruiloft of pensioenfeest vind je in ons aanbod tal van spelen die zorgen voor wat extra plezier. 

  • Zin om een sportieve namiddag te organiseren voor de leden van jouw vereniging of om een andere invulling te geven aan een sportdag op school?  Op zoek naar een aangepaste activiteit naargelang de mogelijkheden van de ouderen in het woonzorgcentrum?   Spelverhuur Dekeyser biedt een totaalconcept voor een aangename en ontspannende dag.

  • Op zoek naar originele ideeën voor de organisatie van een geslaagde teambuildingactiviteit voor je bedrijfsevent?  Heb je plannen om een opendeurdag of buurtfeest te organiseren?  Spelverhuur Dekeyser geeft je tips en inspiratie om een unieke en onvergetelijke dag uit te werken.

Betaalbaar

Betaalbaar

  • Spelverhuur Dekeyser streeft naar een betaalbaar aanbod voor iedereen, waarbij kwaliteit en klantenservice centraal staan.

Naar ieders talent

Naar ieders talent

  • Iedereen heeft talent! Laat zien waar je goed in bent en verbaas je familie, vrienden of collega’s van je vaardigheden zoals snelheid, uithouding en inzicht.  Met wat behendigheid, concentratie en geluk word je misschien wel de ster van de dag!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×