Algemene huurvoorwaarden

Huurprijs - voorschot
Alle huurprijzen die vermeld zijn op de website van Spelverhuur Dekeyser gelden voor 1 dag en zijn excl. btw (21%).  Huurprijs voor tweede dag aan halve prijs, voor meerdere dagen op aanvraag.  De aanvraag is pas definitief na betaling van het voorschot, ten bedrage van 50% van de huurprijs (incl. btw).  Indien het voorschot niet binnen de 10 dagen na aanvraag betaald werd, komen de spelen automatisch terug vrij voor verhuur.

Afhaling - algemeen
Afhaaladres: Waterstraat 35 te Oostrozebeke.  Bekijk de afmetingen van de gevraagde spelen op onze website om gepast transport te voorzien voor afhaling.  Het materiaal dient met zorg in een overdekt (behalve voor springkastelen) en proper voertuig te worden vervoerd.  Is dit niet het geval dan kan Spelverhuur Dekeyser de verhuur weigeren. Wil graag ook doeken voorzien ter bescherming van de spelen tijdens transport.  Het materiaal dient bij afhaling gecontroleerd te worden door de huurder.  Zodra de huurder het materiaal in ontvangst neemt, verklaart hij zich akkoord met de staat waarin het zich bevindt. Bij eventuele gebreken kan er nadien geen verhaal meer gemaakt worden bij Spelverhuur Dekeyser. Bij afhaling van het materiaal wordt het saldo van de huurprijs cash betaald. Bij niet-betaling wordt het materiaal niet meegeven (uitzondering: betaling via factuur).  Indien het materiaal niet afgehaald wordt op de overeengekomen dag wordt het voorschot niet terugbetaald.

Afhaling/levering van springkastelen
Een springkasteel moet steeds op een zachte en vlakke ondergrond (gras) geplaatst worden (valdempend en zonder helling).  De ondergrond moet vrij zijn van scherpe voorwerpen zoals stenen en glas.  Op een harde ondergrond (beton of steenslag) kan Spelverhuur Dekeyser het springkasteel niet op een veilige manier verankeren en kan de verhuring om die reden niet doorgaan.  Bij het opzetten van een springkasteel is hulp noodzakelijk.  De standplaats en de toegang moeten vrij zijn.  Een stroomaansluiting van 220V is vereist.  De huurder zorgt voor permanente bewaking.  Het is verboden het springkasteel te betreden met (sport)schoenen, met eetwaren of drank.  Het is niet toegankelijk voor kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen.  Bij elk springkasteel wordt een afdekzeil meegegeven zodat het kasteel bij hevige regen of 's nachts afgedekt kan worden.
Afhaling door de klant (Afhaaladres: Waterstraat 35 te Oostrozebeke): 
Bij afhaling van een springkasteel door de klant (al dan niet in combinatie met spelen), wordt een afhaalkorting van 10% toegekend op de totale bestelling.  
Levering door Spelverhuur Dekeyser
Gratis transportkosten tussen 0 en 10 km vanaf Spelverhuur Dekeyser tot leveringsadres.  Vanaf een afstand van 10 km worden transportkosten aangerekend (zie prijzentabel hieronder).  Bij huur van spelen in combinatie met een springkasteel worden de spelen meegeleverd door Spelverhuur Dekeyser.

Afhaling/levering van volksspelen
Afhaling door de klant (Afhaaladres: Waterstraat 35 te Oostrozebeke):
Volksspelen worden door de huurder afgehaald en teruggebracht. 
Tijdstippen van afhalen/terugbrengen van de spelen tijdens het weekend
Huur van spelen op zaterdag
Afhalen op vrijdag tussen 17u30 en 19u, terugbrengen op zondag tussen 10u30 en 11u30. 
Huur van spelen op zondag
Afhalen op zaterdag tussen 16u en 17u30, terugbrengen op maandag tussen 17u30 en 19u. 
Indien deze afhaalmomenten niet passen, laat het ons weten en we vinden samen een oplossing.  Tijdstippen van afhaling tijdens de week kunnen besproken worden. 
Levering door Spelverhuur Dekeyser
Op verzoek kunnen volksspelen geleverd worden bij afname van minimum 7 spelen. Hiervoor worden transportkosten aangerekend.
Het 'zaklopen' en de 'mini spelen' tellen hier niet mee in het aantal spelen om te leveren.  Het mini pakket met 6 mini spelen telt mee als 1 spel.

  Prijzentabel: 
  Tussen 0 en 10 km vanaf Spelverhuur Dekeyser tot leveringsadres = 15 euro (excl. btw)
  Tussen 10 en 20 km vanaf Spelverhuur Dekeyser tot leveringsadres = 25 euro (excl. btw)
  Tussen 20 en 30 km vanaf Spelverhuur Dekeyser tot leveringsadres = 35 euro (excl. btw)
  Tussen 30 en 40 km vanaf Spelverhuur Dekeyser tot leveringsadres = 50 euro (excl. btw)
  Meer dan 40 km – prijs op aanvraag
  De vermelde transportkosten zijn de totaalprijs voor de heen- en terugrit.

  Draag zorg voor de ontleende spelen:
  * Gelieve doeken te voorzien ter bescherming van de spelen tijdens transport.
  * Plaats de spelen en minigolfbanen niet in de regen/dauw en niet op een vochtige ondergrond (nat gras).
  * Laat de spelen 's nachts nooit buiten staan.
  * Kleef of schrijf niets op de spelen en plaats geen drank, glazen of flesjes op de spelen.

Terugbrengen
Bij het terugbrengen wordt het gehuurde materiaal goed gecontroleerd.  Alle schade en/of verlies aan kleine onderdelen wordt onmiddellijk vergoed door de huurder.  De herstelkosten van schade aan grote onderdelen zijn volledig ten laste van de huurder.  Wanneer het materiaal nat (geldt niet voor springkastelen), beschreven of met etiketten of stickers bekleefd teruggebracht wordt, moeten deze herstellingskosten vergoed worden.  Indien het materiaal niet volgens afspraak teruggebracht wordt, zal voor elke dag dat het materiaal niet aanwezig is bij Spelverhuur Dekeyser een extra verhuurperiode aangerekend worden.

Verantwoordelijkheid: 
Spelverhuur Dekeyser is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van het gehuurde materiaal. Toezicht is ten laste van de huurder.  De huurder blijft in alle omstandigheden verantwoordelijk voor het gehuurde materiaal (ook bij overmacht, storm en overstroming).  De huurder staat altijd in voor alle schade.  Bij eventuele geschillen is enkel en alleen de rechtbank van Kortrijk bevoegd.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×