Algemene huurvoorwaarden

Huurprijs - voorschot
Alle huurprijzen die vermeld zijn op de website van Spelverhuur Dekeyser gelden voor 1 dag en zijn excl. btw (21%).  Huurprijs voor tweede dag aan halve prijs, voor meerdere dagen op aanvraag.  De aanvraag is pas definitief na betaling van het voorschot, ten bedrage van 50% van de huurprijs (incl. btw).  Indien het voorschot niet binnen de 10 dagen na aanvraag betaald werd, komen de spelen automatisch terug vrij voor verhuur.

Afhaling - algemeen
Afhaaladres: Waterstraat 35 te Oostrozebeke.  Bekijk de afmetingen van de gevraagde spelen op onze website om gepast transport te voorzien voor afhaling.  Het materiaal dient met zorg in een overdekt en proper voertuig te worden vervoerd.  Is dit niet het geval dan kan Spelverhuur Dekeyser de verhuur weigeren. Wil graag ook doeken voorzien ter bescherming van de spelen tijdens transport.  Het materiaal dient bij afhaling gecontroleerd te worden door de huurder.  Zodra de huurder het materiaal in ontvangst neemt, verklaart hij zich akkoord met de staat waarin het zich bevindt. Bij eventuele gebreken kan er nadien geen verhaal meer gemaakt worden bij Spelverhuur Dekeyser. Bij afhaling van het materiaal wordt het saldo van de huurprijs cash of via Payconiq betaald. Bij niet-betaling wordt het materiaal niet meegeven (uitzondering: betaling via factuur).  Indien het materiaal niet afgehaald wordt op de overeengekomen dag wordt het voorschot niet terugbetaald.  Wanneer Spelverhuur Dekeyser wegens overmacht een bepaald spel niet kan leveren (reden: laattijdig terugbrengen of schade aan het spel door eerdere huurder) wordt er in overleg met de klant een ander spel ter vervanging gekozen (volgens beschikbaarheid).

Afhaling/levering van de gehuurde spelen: 
Afhaling door de klant (Afhaaladres: Waterstraat 35 te Oostrozebeke):
De ontleende spelen worden door de huurder afgehaald en teruggebracht. 
Huur van spelen op zaterdag
Afhalen op vrijdag tussen 17u30 en 19u, terugbrengen op zondag tussen 10u30 en 11u30. 
Huur van spelen op zondag
Afhalen op zaterdag tussen 16u en 17u30, terugbrengen op maandag tussen 17u30 en 19u. 
Indien deze afhaalmomenten niet passen, laat het ons weten en we vinden samen een oplossing.  Tijdstippen van afhaling tijdens de week kunnen besproken worden. 
Levering door Spelverhuur Dekeyser
Op verzoek kunnen volksspelen geleverd worden bij afname van minimum 7 spelen. Hiervoor worden transportkosten aangerekend.
Het 'zaklopen' en de 'mini spelen' tellen hier niet mee in het aantal spelen om te leveren.  Het mini pakket met 6 mini spelen telt mee als 1 spel.
Prijzentabel: 
Tussen 0 en 10 km vanaf Spelverhuur Dekeyser tot leveringsadres = 25 euro (excl. btw)
Tussen 10 en 20 km vanaf Spelverhuur Dekeyser tot leveringsadres = 50 euro (excl. btw)
Tussen 20 en 30 km vanaf Spelverhuur Dekeyser tot leveringsadres = 70 euro (excl. btw)
Tussen 30 en 40 km vanaf Spelverhuur Dekeyser tot leveringsadres = 90 euro (excl. btw)
De vermelde transportkosten zijn de totaalprijs voor de heen- en terugrit.
Meer dan 40 km – prijs op aanvraag - 0.60 euro (excl. btw) per gereden km voor levering + afhaling

  Draag zorg voor de ontleende spelen:
  * Gelieve doeken te voorzien ter bescherming van de spelen tijdens transport.
  * Plaats de spelen en minigolfbanen niet in de regen/dauw en niet op een vochtige ondergrond (nat gras).
  * Laat de spelen 's nachts nooit buiten staan.
  * Kleef of schrijf niets op de spelen en plaats geen drank, glazen of flesjes op de spelen.

Terugbrengen
Bij het terugbrengen wordt het gehuurde materiaal goed gecontroleerd.  Alle schade en/of verlies aan kleine onderdelen wordt onmiddellijk vergoed door de huurder.  De herstelkosten van schade aan grote onderdelen zijn volledig ten laste van de huurder.  Wanneer het materiaal nat, beschreven of met etiketten of stickers bekleefd teruggebracht wordt, moeten deze herstellingskosten vergoed worden.  Indien het materiaal niet volgens afspraak teruggebracht wordt, zal voor elke dag dat het materiaal niet aanwezig is bij Spelverhuur Dekeyser een extra verhuurperiode aangerekend worden.

Verantwoordelijkheid: 
Spelverhuur Dekeyser is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van het gehuurde materiaal. Toezicht is ten laste van de huurder.  De huurder blijft in alle omstandigheden verantwoordelijk voor het gehuurde materiaal (ook bij overmacht, storm en overstroming).  De huurder staat altijd in voor alle schade.  Bij eventuele geschillen is enkel en alleen de rechtbank van Kortrijk bevoegd.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×